Sunday, 8 October 2017

BENGKEL TEAM LEADER SITIMURNI

video

Salam kesayangan SITIMURNI semua!!

Hari ini HQ SITIMURNI kongsikan buat anda semua program 2 hari 1 malam yang berlangsung di Palm Garden Hotel IOI Resort bersama team leader SITIMURNI.

Untungkan bersama SITIMURNI? Mana tidaknya makan minum, penginapan dan paling penting ilmu pernigaan di tanggung 100 peratus HQ SITIMURNI.

Jadi apa tunggu lagi, jom sukses bersama SITIMURNI. Kami jadikan anda ZERO to HERO!!!

Wasap HQ 0134506729!!

Sunday, 27 August 2017

SEDIH TIADA PENDAPATAN SENDIRI???

video


SEDIH TIADA PENDAPATAN SENDIRI??

Jom ubah kehidupan sebagai wanita biasa kepada usahawan profesional hanya dari rumah.

Kalau anda mengimpikan pendapatan sendiri... Tonton video ini OK.

PILIH UNTUK JADI WANITA LUAR BIASA!!

Hubungi HQ SITIMURNI 013-4506729
((ADMIN SITIMURNI))

#tudungSITIMURNI
#tudungviral
#tudungekspress

Thursday, 27 April 2017

SITIMURNI LAHIRKAN JUTAWAN TUDUNG!



Alhamdulillah.. jangan lupa dapatkan Majalah Harmoni terbaru!! Next ada lagi.. yang terbaru Madam Uni ditemuramah wartawan mengenai "Pengasas Tudung Pertama Malaysia Bercakap Tanpa Henti Jadi Tular Media Sosial". Wowwwwwwww!!!!

Jangan lupa grab OK!!

Yang nak jadi usahawan SITIMURNI

Klik link ini : 
http://wasap.my/60134506729/usahawanSITIMURNI


Tuesday, 14 February 2017

TASBIH CINTA FENOMENA LUAR BIASA SITIMURNI.

Sedutan di sebalik iklan Tasbih Cinta.

Jangan lupa grab koleksi SITIMURNI yang tengah meletop ketika ini. Tasbih Cinta Limited Edition yang digayakan Madam Uni dalam iklan ini siap dapat FREE aksesori dan starter nikab lagi.

Harga : RM89

Menonton iklan ini? Layari https://m.facebook.com/story.php…








Friday, 20 January 2017

SAKITNYA RASA PUTUS CINTA!

Jadi wartawan TV karier yang uni idamkan sangat. Uni sangat enjoy bercakap, menulis skrip, interview orang itu orang ini... 10 tahun lebih uni hambakan diri sebagai wartawan tv. Buat pilihanraya, buat parlimen. Letih? Tiada nilai letih untuk sesuatu yang kita minat. Super enjoy!!!.

Tapi uni korbankan kerjaya ni, untuk pilih "masa depan". Sakit, sedih, perit ALLAH je tahu.. feeling dia macam "putus cinta". Mesti u ol faham kan rasa tu... Sayang sangat kerja tu. Selangkah demi selangkah uni tinggal dunia penyiaran. Tak leh tinggal sekali harung.. sebab nanti rasa dia sedih kaw-kaw. Ibaratnya mcm u ol kena tinggal boy fren/ gfren.. ha tu lah rasa dia. Sakit...

Sakit u ol... sedih.. frust rasa tu saat keputusan dibuat untuk tinggalkan kerjaya tu. Di saat kerjaya uni seolah berada di puncak masa tu. 

Uni korbankan semua tu untuk perjalanan tudung SITIMURNI. 

Kerana itu, uni sanggup buat apa pun untuk tudung ni. Berdepan fitnah, tohmahan, makian, hinaan.. I DONT MIND. Diam diam diam.. itu je yang uni lakukan.

Yang uni kisah sekarang... enjoy dengan apa yang uni kerjakan. Design tudung comel-comel, buat LIVE FB kat customers, hasilkan dan arah iklan sendiri... Staf? memang ada berlambak tolong... Tapi bila kita dah serapkan cinta terhadap kerja kita. Ia macam dah sebati dalam jiwa kita. Hepi hepi hepi hepi...!! Seolah dunia ni uni yang punya. 

Haaa... nak tahu apa yang uni dah lalui? dan paksa diri untuk jatuh cinta dengan apa yang uni kerjakan? Bagaimana uni tetap tersenyum walau hati menangis melolong dalam perjalanan perniagaan? Bagaimana uni bina empayar perniagaan bermula dari modal RM1000 sehingga jutaan ringgit jualan? Bagaimana uni cetuskan idea untuk sesuatu perkara?

Uni akan kongsikan kepada anda buat julung kali... Ramai PM suruh share di seminar dan personal. Semua uni tolak selama ni kerana jiwa saya hanya meniaga dan tak pernah terfikir untuk sharing.


ANUGERAH 60 WANITA INSPIRASI NONA
DAH COP KAT DAHI WARTAWAN UNTUK LIVE PERDANA MENTERI


INBOX ke esm@esm-world.com kalau nak uni sharing uni bersama anda. Nama dan no phone anda OK.

Hanya 20 orang terawal. Muahhhh!! LOVE U OL.


SITIMURNI ABDUL AZIZ,
PENGASAS TUDUNG SITIMURNI.


  





Monday, 16 January 2017

SITIMURNI PERSEMBAHKAN "ISTIKHARAH CINTA 2017"

Kami persembahkan kepada semua kesayangan SITIMURNI. Koleksi terhangat 2017, Istikharah Cinta 2017.

Istimewanya koleksi ini, selamat tinggal kepada masalah gatal dileher akibat kerongsang!! Juga, selamat tinggal kepada peniti yang sering kali hilang!!


Paling menjadi rebutan koleksi ini kerana ia LIMITED EDITION dan setiap pembelian bakal menerima baucar RM5 untuk Lecu Berpuaka by SITIMURNI, satu lagi produk terbaru keluaran SITIMURNI Holding Sdn. Bhd.



Wednesday, 11 January 2017

'ISTIKHARAH CINTA 2017' FENOMENA BARU SITIMURNI - MADAM UNI

Team SITIMURNI sempat menemurah Pengasas SITIMURNI, Puan Siti Murni Abdul Aziz untuk mendapatkan reaksi mengenai koleksi pembuka tirai SITIMURNI 2017 yang paling dinantikan peminat tudung SITIMURNI.

Satu lagi fenomena bakal tercipta menerus koleksi terbaru iaitu Istikharah Cinta 2017.

Menurut Puan Siti Murni ia direka khas bagi menangani masalah wanita.

"Kebanyakan wanita berhijab berdepan dengan situasi alergi pemakaian kerongsang. Bukan itu sahaja, pemakaian peniti menambahkan lagi kesukaran wanita. Masalah tercucuk peniti sudah menjadi kebiasaan. Apatah lagi, kes kehilangan peniti. Tak dapat mak nak nolong."

Tapi Istikharah Cinta 2017, penyelesaian kepada semua masalah tersebut.

Tambah Puan Siti Murni lagi, konsep iklan koleksi kali ini juga bakal memberikan kelainan berbanding iklan-iklan tudung SITIMURNI sebelum ini. 

JOM IKUTI RAKAMAN BERSAMA PENGASAS TUDUNG SITIMURNI.

video



SITIMURNI PAKAR MASALAH SHAWL ANDA!!

Note: Nak booking siap-siap koleksi Istikharah Cinta 2017, Wasap 0173769264. Laju-laju kerana ia LIMITED EDITION!


ISTIKHARAH CINTA 2017-MEREKA MELIHAT TERKEJUT KAREN!!

WOW WOW WOW!! Team SITIMURNI cuba mendapatkan reaksi wanita mengenai Istikharah Cinta 2017.

Rata-rata memberikan maklum balas yang luar biasa hebat dengan koleksi ini.

Bukan sahaja tertarik dengan nama yang begitu indah, malah... malah... mereka yang melihat benar-benar terkejut karen!!

Subhanallah, ternyata tudung SITIMURNI bukan sahaja mampu mencipta hijab yang begitu indah.

Malah koleksi terbaru Istikharah Cinta 2017 menjadi penyelesaian terhadap masalah dalam pemakaian hijab di kalangan wanita.

SELAMAT TINGGAL KERONGSANG DAN PENITI!!! Jom ikuti temubual mengenai Istikharah Cinta 2017.


video


SITIMURNI PAKAR MASALAH SHAWL ANDA!

Note: Nak booking siap-siap koleksi Isitkharah Cinta 2017, Wasap 0173769264. Laju-laju kerana ia LIMITED EDITION!

Saturday, 7 January 2017

NAK BELI SITIMURNI? NAK JADI USAHAWAN SITIMURNI?


GELOMBANG KOLEKSI BOQ BORN CETUS FENOMENA LUAR BIASA!!

Salam sejahtera buat kesayangan SITIMURNI,

Alhamdulillah 2016 telah menutup tirainya. Tahun yang meninggalkan 1001 keindahan dalam perjalanan tudung SITIMURNI. 

Kami di HQ SITIMURNI ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang menyokong kami untuk tempoh ini,

Kejutan luar biasa buat HQ SITIMURNI apabila koleksi penutup tirai 2016 yang kami berikan nama BOQ BORN mendapat sambutan yang amat luar biasa.

Unik nama BOQ BORN yang kan? Membawa maksud Best, Ohsem, Quality dan Born!! Dilahirkan jelitawan berhijab menerusi tudung SITIMURNI.

Apapun, TQ semua nantikan koleksi yang luar biasa dari semasa ke semasa OK!!!








Suka? Jom Like